יום שבת, 17 ביולי 2010

אם אין לחם תאכלו... עוגות?


וזה רק להוכחה שאני משתמשת במגש לעוגות שלקחתי מביתה של סבתא.
העוגה נקראת צווצ'קנקוכן - ולא, זאת לא קללה. מסתבר שזאת עוגה גרמנית, מאוד קלה להכנה. המתכון מכאן עם כמה שינויים: פחות סוכר - גיליתי שכמעט בכל מתכון אפשר להפחית לחצי את כמות הסוכר ותוצאה תהייה לא פחות (ואפילו יותר) טובה מהמתכון המקורי. כמו כן מחצית מכמות הקמח הוא קמח מלא (נו, בריאות וחיים ארוכים וכו').
קיצר, מתכון מומלץ בחום. ניסיתי אותו עם עוד פירות - תפוחים/אגסים וכו'. את העוגה שבתמונה הכנתי עם שזיפים ונקטרינות. האמת, בינתיים משזיפים והתפוחים (עם תוספת קינמון) יוצאת התוצאה הכי טובה.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה